НОВА ЕКОНОМІЧНА ПЛАТФОРМА «ЗРОБЛЕНО В УКРАЇНІ»: ПІДТРИМКА ТА РОЗВИТОК ВІТЧИЗНЯНОГО БІЗНЕСУ

19.07.2024

26 січня 2024 року Президент України Володимир Зеленський підписав Указ про створення Всеукраїнської економічної платформи «Зроблено в Україні». Її мета – забезпечення ефективного діалогу та об’єднання зусиль влади і бізнесу для подолання викликів та наслідків, спричинених збройною агресією РФ проти України, стимулювання ділової активності українських виробників, популяризації та просування українського продукту, покращення інвестиційного клімату, створення економічних умов для відновлення, модернізації і зростання економіки України, заохочення повернення громадян України, які вимушено залишили Батьківщину внаслідок збройної агресії.

Фото без опису

Платформу створено для постійної комунікації та координації взаємодії державних ор­ганів, представників релокованих підприємств, вітчизняного бізнесу (великого, середнього, малого), громадських об’єднань підприємців, іноземних інвесторів, політичних діячів, вче­них, експертів. Платформа «Зроблено в Україні» стала майданчиком для забезпечення ефек­тивного діалогу та об’єднання зусиль влади й бізнесу, стимулювання ділової активності українських виробників, популяризації та просування українського продукту, покращення інвестиційного клімату.

30 травня 2024 року в Одесі запрацював перший в регіоні офіс підтримки малого і мікробізнесу "Зроблено в Україні", який був відкритий у рамках співпраці Уряду Японії, Програми розвитку OOH (UNDP) з Міністерством економіки України, Державною службою зайнятості та Одеським обласним центром зайнятості.

Діяльність офісу спрямована на комплексний підхід в інформуванні та консультуванні щодо урядових та регіональних програм розвитку підприємництва, підтримки мікро- та малого бізнесу.

Офіси «Зроблено в Україні» - це місце, куди підприємці можуть прийти та отримати важливу для себе інформацію:

• дізнатися більше про умови та зареєструватися для участі в державних і регіональних програмах підтримки;

• пройти навчання з відкриття або розвитку власного бізнесу;
• дізнатися, як подавати заявки на отримання грантів;

• отримати кваліфіковану допомогу у взаємодії з державними органами, банками та іншими установами.

Посилання на телеграм-канал "Зроблено в Україні": https://t.me/zroblenoinua

Офіс підтримки малого і мікробізнесу "Зроблено в Україні" працює за адресою: м. Одеса, вул. Генерала Петрова, 22В, Одеська філія Одеського обласного центру зайнятості. Контактний номер телефону: (048) 230 12 61.

Поділитися: